Connecticut

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Connecticut

Eladó ingatlan Connecticutban

A Connecticut határolja a Long Island Sound-et, New York állam nyugati részén, Massachusetts északi részén, Rhode Island-től keletre.

A Connecticut állam tökéletesen képviseli a New England, az Egyesült Államok atlanti partján hat állam régióját. A Connecticut ingatlanpiaca nagyon gazdag. A legkedveltebb helyszínek a Connecticutban eladó ingatlanok: Greenwich, Darien, New Haven, Hartford, Westport, New Canaan és Bridgeport. Csak Greenwich volt kizárólagos joga eladni a legdrágább családi házat az Egyesült Államokban. Ezenkívül Greenwich híres a Wall Street-i vezetők és jachtjaik fogadásáról, ezért az Egyesült Államok egyik leggazdagabb kerületével büszkélkedhet, számos luxus házat, lakást és eladó ingatlanot Connecticutban. Mégis Connecticut leggazdagabb városa Új-Kanána. Ez a festői város zöld parkokat és tipikus új-angliai épületeket, valamint kiváló éttermeket és kiváló üzleteket kínál. Westport városa nagyon népszerű számos művész és író számára, és zenei helyszíneiről, művészeti galériáiról és antik üzleteiről ismert. Hartford, a tőke a állam és a város a híres író Mark Twain, egy kifinomult városi központ kínál luxus társasházak, apartmanok felhőkarcolók és kúriák. Ugyanez mondható el a New Haven városában, a Yale Egyetem otthona. Connecticutban a különös városi kifinomultság ötvözi a vidék eleganciáját. A hegyek bucolikus legelők, a varázslatos vízparti és a közelség a városok és Boston New York City Connecticut ideális helyet vásárolni egy ingatlan eladó Connecticut.

A Connecticutban lévő ingatlanok eladási árai tovább emelkedtek ebben a negyedévben, megerősítve a valóban rendkívüli ingatlanok iránti érdeklődést. A Fairfield County lakásárak közel 3,6 millió dollárra emelkedtek, ami 5% -os növekedést jelent az előző évhez képest. A Greenwich és a Fairfield városai több mint 2 millió dolláros összértékesítést értek el, míg az ország többi részében ez az árkategóriában 9% -os csökkenést jelent a családi házak értékesítése.

A legnagyobb nyereség évről évre East Windsor, Greenwich, New Haven, Simsbury és Westport városokban van.

A harmadik negyedév 2018-ban igazi teszt lesz az ingatlanpiacra, és az ajánlatok növekedése segítené a vevői keresletet a versenypiacon.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 4616

Eladás Egyéb (lakóingatlan), Connecticut, Fairfield County, Bridgeport, Bridgeport

229,072,977.07HUF
Eladás
Egyéb (lakóingatlan)

278 m²
3000 m², Telekméret: 0,21 Acres, 4 hálószoba, 2 ½ fürdők, Mosoda, Foyer, Deck,
Cod. 3546

Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Connecticut, Hartford, Hartford, Hartford

128,869,658.31HUF
Eladás
Több mint 5 hálószobás lakás

1600 m²
Nagy befektetések 2 elfoglalt coop egység, az elsődleges Upper East Side épület. Hatalmas növekedési potenciál
Térkép, árak alakulása és statisztikák
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB