Bérlet Több mint 5 hálószobás lakás, Greenwich Shore, Litchfield County, Connecticut, 124 Ritch Avenue West

Bérlet - Cod. 16819

  • Tipus: Több mint 5 hálószobás lakás
  • Terület: 145.11 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: Penthouse

Greenwich Shore - Deluxe két (2) hálószoba penthouse lakás bérleti és lízing Greenwich CT. 06.830. Penthouse 4 "épület B " egy luxus társasház stílusban 1562 négyzetméteres deluxe két hálószobás apartman, két fürdőszoba, tanulmányi terület, katedrális boltíves mennyezet és kandalló, megfizethető áron. Ez az elegáns apartman bérleti brazil cseresznye parkettás, 100% gyapjú szizál szőnyeg, kő padló, zuhant márvány és jól megtervezett mozaik fal-és padlóburkoló lapok.

A konyha egyéni Cherry szekrények, gránit munkalapok és rozsdamentes acél készülék. Nappalival funkciók deluxe Koszorúprofilok és szék sínek, szatén nikkel sconces és hardver. Penthouse 4 felszereltség Hydro Air épületgépészeti rendszer és a központi légkondicionáló. Ezen kívül B épület Penthouse 4 felszereltség a legújabb high-tech elemek motoros távközlési panelek, előre vezetékes CAT5 számítógépes hálózatok, a választás előtti vezetékes kábeltévé vagy műholdas TV-vel, nagy sebességű internet-hozzáférés több helyen minden szobában, és a pre- vezetékeket a telefon rendszerek és a belső intercom.

Ez a lakás két hálószobás penthouse stílusú 4 lakás bérleti alapkiépítésben egy korszerű biztonsági rendszer, a központi felügyelet áll rendelkezésre, valamint füst-és tűzjelző. Minden két hálószobás lakás kiadó vagy lízing tartalmaz egy fedett és egy nyitott parkoló. További tárhely áll rendelkezésre hogy kielégítse az Ön egyedi igényeinek.

B épület penthouse 4 egy gyönyörű erkély élvezheti kedve szerint. A Greenwich vasútállomás kényelmesen mindössze egy mérföldre van, és a 4-utas adatcsere a Interstate 95 csak ¼ mérföldes távolságra nyújt közelében Westchester megyei és a New York City. Bérlők is csodálatos kilátás nyílik a Long Island Sound.

Ha összevetjük egy Greenwich Shore lakás kiadó, illetve haszonbérbe adhassak más lakás buldings a környező területeken található Greenwich Shore, hogy a legszebb apartman komplexum Fairfield megyében.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Free real estate ads
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB