Connecticut

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Connecticut

Eladó ingatlan Connecticutban

A Connecticut határolja a Long Island Sound-et, New York állam nyugati részén, Massachusetts északi részén, Rhode Island-től keletre.

A Connecticut állam tökéletesen képviseli a New England, az Egyesült Államok atlanti partján hat állam régióját. A Connecticut ingatlanpiaca nagyon gazdag. A legkedveltebb helyszínek a Connecticutban eladó ingatlanok: Greenwich, Darien, New Haven, Hartford, Westport, New Canaan és Bridgeport. Csak Greenwich volt kizárólagos joga eladni a legdrágább családi házat az Egyesült Államokban. Ezenkívül Greenwich híres a Wall Street-i vezetők és jachtjaik fogadásáról, ezért az Egyesült Államok egyik leggazdagabb kerületével büszkélkedhet, számos luxus házat, lakást és eladó ingatlanot Connecticutban. Mégis Connecticut leggazdagabb városa Új-Kanána. Ez a festői város zöld parkokat és tipikus új-angliai épületeket, valamint kiváló éttermeket és kiváló üzleteket kínál. Westport városa nagyon népszerű számos művész és író számára, és zenei helyszíneiről, művészeti galériáiról és antik üzleteiről ismert. Hartford, a tőke a állam és a város a híres író Mark Twain, egy kifinomult városi központ kínál luxus társasházak, apartmanok felhőkarcolók és kúriák. Ugyanez mondható el a New Haven városában, a Yale Egyetem otthona. Connecticutban a különös városi kifinomultság ötvözi a vidék eleganciáját. A hegyek bucolikus legelők, a varázslatos vízparti és a közelség a városok és Boston New York City Connecticut ideális helyet vásárolni egy ingatlan eladó Connecticut.

A Connecticutban lévő ingatlanok eladási árai tovább emelkedtek ebben a negyedévben, megerősítve a valóban rendkívüli ingatlanok iránti érdeklődést. A Fairfield County lakásárak közel 3,6 millió dollárra emelkedtek, ami 5% -os növekedést jelent az előző évhez képest. A Greenwich és a Fairfield városai több mint 2 millió dolláros összértékesítést értek el, míg az ország többi részében ez az árkategóriában 9% -os csökkenést jelent a családi házak értékesítése.

A legnagyobb nyereség évről évre East Windsor, Greenwich, New Haven, Simsbury és Westport városokban van.

A harmadik negyedév 2018-ban igazi teszt lesz az ingatlanpiacra, és az ajánlatok növekedése segítené a vevői keresletet a versenypiacon.

  •  
    A Connecticutba költözés. Expatriate és Connecticutban él

      Amerika: sokan még mindig az álom az a fiókban, amit egy életről szeretne elérni, mások számára, távoli és elérhetetlen vágyat. Nekünk a Realigro-nál? Lehetőség megragadni! Hát igen! Ma úgy döntöttünk, hogy egy kis segítséget adunk azoknak, akik egy ingatlanba szeretnének befektetni, de félnek ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 4616

Eladás Egyéb (lakóingatlan), Connecticut, Fairfield County, Bridgeport, Bridgeport

292,419,064.35HUF
Eladás
Egyéb (lakóingatlan)

278 m²
3000 m², Telekméret: 0,21 Acres, 4 hálószoba, 2 ½ fürdők, Mosoda, Foyer, Deck,
UNAVAILABLE
Cod. 3546

Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Connecticut, Hartford, Hartford, Hartford

164,506,286.98HUF
Eladás
Több mint 5 hálószobás lakás

1600 m²
Nagy befektetések 2 elfoglalt coop egység, az elsődleges Upper East Side épület. Hatalmas növekedési potenciál
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB